WIJ GAAN ONLINE KOKEN!

Het aanmelden is gelukt.
Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging in je mailbox!

Bekijk tijdens het wachten deze video.
Ik heb namelijk nog iets lekkers voor je 😉

Je wil een professionele website die jou tijd gaat besparen, maar ook extra inkomen gaat opleveren. Alleen heb je geen idee welke kanten je allemaal op kunt met een website. Je hebt wel wat ideeën zoals een webshop toevoegen, maar wat er nog allemaal nog meer bij komt kijken vind je maar ingewikkeld. Eigenlijk loop je een beetje vast als het om je website gaat en wil je er wel verder mee, maar hoe?
Gelukkig is het echt heel makkelijk! 
Iedereen kan een professionele website online krijgen, jij dus ook! Ik ben ervan overtuigd dat als jij één keer ziet hoe het moet, dat je het ook kan. Je moet alleen weten wat de mogelijkheden zijn en hoe je deze kunt toepassen op je website. Want als je dit eenmaal weet wordt het werken aan je website erg leuk als je de resultaten ziet op je bankrekening.
Ik wil de website ingrediënten ontdekken voor maar €29,-

IK HEB IETS LEKKERS VOOR JE GEMAAKT

Speciaal voor ondernemers die professioneel online willen heb een ebook geschreven, mijn kookboek met de 5 recepten voor een succesvolle online business.
Al mijn kennis en praktijkervaring van afgelopen 10 jaar op het gebied van website verdienmodellen heb ik nu gebundeld in een ebook, zodat het ook voor jou toegankelijk is!
Het voordeel van het ebook is dat je alles op je eigen tempo kunt lezen.
  • Je ontdekt hoe je in 5 stappen je website succesvol inzet
  • Je bepaald zelf hoe jij extra geld wil verdienen door je website slimmer in te zetten met een online verdienmodel.
  • Je krijgt inzicht hoe je meer klanten kunt helpen omdat je website je tijd gaat besparen.
  • Het blijft niet bij denken, maar je gaat écht doen door het actieplan. Jij hebt de controle en bent de baas over jouw stukje online business. 
Voor €29,- kun jij hier nu al mee aan de slag!

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Als je in het bezit bent van dit ebook, heb je toegang tot de juiste manier om aan dit proces te beginnen. Een website starten is niet eens zo heel moeilijk. Wat echter een stuk uitdagender is, is de periode die daarna komt.
Hoe kun je met een website geld verdienen? Welke processen gaan schuil achter de schermen van een website? Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk succesvol wordt? Dit zijn enkele van de vragen die in de loop van dit ebook beantwoord gaan worden.
In dit ebook neem ik je mee in mijn online keuken en ontdek je dé 5 recepten voor een succesvolle online business dat past bij jouw bedrijf. Als online chefkok ga ik je leren koken met de verschillende ingrediënten om jouw website in te zetten als extra verdienmodel.
Je website is hét fundament waarop je verder gaat bouwen.
JA, ik wil het ebook BESTELLEN

EBOOK INHOUD

IN 5 STAPPEN JE WEBSITE SUCCESVOL INZETTEN

Het ebook is opgedeeld in 5 concrete stappen. Het begint met het vastleggen van een goede basis en de stappen brengen je verder naar het gewenste resultaat.

VERDIENMODELLEN TOEPASBAAR OP JOUW WEBSITE

Lees welke verdienmodellen je allemaal kunt toepassen op een website en kies uit welk model bij jou past. Meerdere modellen kan natuurlijk ook!

ACTIEPLAN VOOR HET BOEKEN VAN RESULTAAT 

Naast lezen is er ook werk aan de online winkel! Met een juiste mindset kom je al ver, maar met een actieplan ga je écht je doelen behalen.

OVER MIJ

De balans vinden tussen ondernemerschap, moederschap en ook nog tijd voor mijzelf. Het was even zoeken, ontdekken, uitproberen, testen en fouten maken om te komen waar ik nu ben.
Ik leef nu volledig van mijn online diensten via mijn websites. Voor de websites heb ik verschillende strategieën en verdienmodellen ingezet zodat ze voor mij werken als extra personeelslid. Ik hoef nu niet meer op een fysieke locatie te werken als online marketing strateeg.
Een slimme website zorgt voor tijdwinst én voor inkomsten.
Al mijn kennis en praktijkervaring van afgelopen 10 jaar op het gebied van website verdienmodellen heb ik nu gebundeld in dit ebook, zodat het ook voor jou toegankelijk is!

Wat klanten zeggen:

Zoveel inspiratie! Ik ben nog bezig met mijn opleiding kinderpsychologie en door het ebook krijg ik zoveel energie om te beginnen met mijn online website. Ook heb ik nu de drive om dit allemaal te combineren naast mijn studie, gezin, huishouden en vaste baan. Die balans heb ik nu ook!
Laitenan
Toen ik moeder werd, wilde ik beslist niet alleen thuis zitten met de kleine. Ik ging daarom aan de slag om een webshop op te zetten. Ik verkoop baby en kids spullen en het loopt hartstikke goed. Het ebook heeft mij aan het werk gezet om nog meer modellen in te zetten om mijn omzet te verhogen. Ik werk heerlijk vanuit huis en heb ook genoeg tijd voor mijn gezin en de taken thuis.
Lille Niek
Ik werk fulltime en ga met plezier naar mijn werk. Alleen miste ik nog wat creativiteit daarin, met een eigen online plek kan ik dat wel. Mijn website staat, de mindset is er en nu ben ik bezig het actieplan uit te werken. Het ebook heeft mij het zetje gegeven om echt stappen te gaan zetten. Ik raad het iedereen aan! 
Andrea

HET WEBSITE KOOKBOEK KUN JE NU BESTELLEN!

Eindelijk heb ik de kans om mijn kennis en praktijkervaring met je te delen! Ik hoop dat het jou net zo gaat helpen als het voor mij heeft gedaan.
Voor € 29,- heb jij het ebook in je bezit en kan je aan de slag om een succesvolle online business neer te zetten naast het runnen van jouw bedrijf.
DIT WIL IK
Post- en bezoekadres

Belle van Zuylenlaan 5
4105 JX Culemborg

KvK nr: 66838398

Let’s connect