PRIVÉ SESSIE OP MAAT

GROEI VAN JOUW ONLINE KENNIS 
Mogelijkheden
GESPREK INPLANNEN

PRIVÉ SESSIE OPTIES

Les, training of een consult op het gebied van online marketing. Aan de hand van de persoonlijke voorkeuren wordt er een sessie op maat gegeven. Wat je van mij kan verwachten, leg ik je graag uit.

ÉÉN OP ÉÉN TRAINING

Privé training waarin je leert hoe je eigen website in WordPress werkt, hoe je een e-mail nieuwsbrief in Mailchimp kan opstellen of zelf je social media content ontwerpt in Canva. Ik deel graag al mijn kennis zodat jij zelfstandig online zichtbaar kan zijn! 

GROEPSLES

Als docent mediawijsheid geef ik groepsles aan basisschool kinderen. Ook volwassenen kunnen een groepsles of workshop boeken op online marketing gebied, deze wordt dan op maat samengesteld aan de hand van de wensen. Locatie en tijdsduur is in overleg.

CONSULT TRAJECT

Met ruim 9 jaar ervaring als online marketing consultant help ik graag met de strategie van jouw online business. Focus op de prioriteiten en adviseren over verschillende online verdienmodellen. Aan de hand van het gratis website focus gesprek kunnen wij afstemmen wat de wensen zijn en welk traject daarbij past.

PRIVÉ SESSIE OPTIES

Een unieke website dat past bij jouw onderneming. Elk bedrijf heeft een eigen verhaal, ik help je graag om jouw verhaal online te zetten. 

Meerdere pagina’s of een overzichtelijke onepage? Een bedrijfswebsite met als hoofdfocus je portfolio of blog? Je diensten aanbieden of inspiratie geven?

Een website op maat biedt alle opties om jouw unieke verhaal online zichtbaar te maken!

WEBSITE DESIGN

Een persoonlijk kleurenpallet en een eigen stijl (branding), zodat een webdesign aansluit bij jouw onderneming.

Aan de hand van een vragenlijst, weet ik jouw persoonlijke stijlwensen te ontrafelen. Zo sluit het webdesign naadloos aan bij jouw identiteit. Heb je al een logo, huisstijl of brandbook? Dan zorg ik ervoor dat de branding feilloos wordt doorgevoerd in de website. De vragenlijst zal ik met jou doornemen tijdens het gratis intake gesprek. 

Maak je geen zorgen als je nog geen logo of huisstijl hebt, dit kan paralel naast het webdesign lopen. Je kunt dit via mij regelen of ik geef je tips waar je dit kunt doen.

Contact opnemen

Wat klanten zeggen:

Mijn website was verouderd en door Charada had ik binnen twee weken een nieuwe website die weer helemaal van deze tijd is. Ze geeft ook veel uitleg over hoe ik de site zelf makkelijk kan aanpassen en legt mij alles stap-voor-stap uit. Heel fijn samenwerken en blij met het resultaat!
Do-Re-Mi Kinderboetiek
Zelf vind ik het belangrijk om ook aanpassingen in de website te kunnen doen. Na een prive training kon ik dat ook! Charada heeft het webdesign voor haar rekening genomen en de foto’s geselecteerd. De teksten waren al door onszelf aangeleverd. De site kon daarom snel worden opgeleverd en was door alle acht bestuursleden direct akkoord gegeven.
Beter Wonen Utrecht
Ik kon heel lang niet in mijn eigen website omdat de webbouwer mij de inloggegevens niet kon sturen. Gelukkig nam Charada contact op met het hostingbedrijf en was het snel geregeld. Zij heeft mij binnen no-time weer online op de kaart gezet met een mooie website die precies de uitstraling heeft dat bij mijn salon past! 
SNAP Studio

EEN WEBSITE FOCUS GESPREK NODIG?

Leren hoe je zelf je online marketing kunt inzetten of onderdelen door mij laten doen en het vervolgens zelf kunnen bijhouden? Ik denk graag met je mee! Plan een gratis website focus call in en ik geef je waardevolle tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Een website focus gesprek is telefonisch en duurt circa 45 minuten.

Ja, ik wil een gesprek inplannen
Post- en bezoekadres

Belle van Zuylenlaan 5
4105 JX Culemborg

KvK nr: 66838398

Let’s connect