WEBSITE OP MAAT

EEN PROFESSIONELE ONLINE BUSINESS 
website Stappenplan
Gratis intake gesprek

WEBSITE OPTIES

Een unieke website die past bij jouw onderneming. Elk bedrijf heeft een eigen verhaal en ik help je graag om jouw verhaal professioneel online te zetten. 

Meerdere pagina’s of een overzichtelijke onepager? Een bedrijfswebsite met als hoofdfocus je portfolio of blog? Je diensten aanbieden of inspiratie geven? Het is allemaal mogelijk.

Een website op maat biedt alle opties om jouw unieke verhaal online zichtbaar te maken!

WEBSITE DESIGN

Een persoonlijk kleurenpalet en een eigen stijl (visuele branding), zodat een webdesign aansluit bij jouw onderneming.

Aan de hand van een vragenlijst, weet ik jouw persoonlijke stijlwensen te ontrafelen. Zo sluit het webdesign naadloos aan bij jouw identiteit. Heb je al een logo, huisstijl of brandbook? Dan zorg ik ervoor dat deze feilloos wordt doorgevoerd in de website. De vragenlijst zal ik met jou doornemen tijdens het gratis intake gesprek. 

Maak je geen zorgen als je nog geen logo of huisstijl hebt, dit kan parallel naast het webdesign lopen. Ik kan dit voor jou oplossen of ik geef je tips waar je dit kunt doen.

WEBSITE DEVELOPMENT

Het technische gedeelte maak ik in orde voor je. Wat kan je hierbij verwachten? Naast advies over een goede domeinnaam en betrouwbare hosting zijn er drie punten die standaard in het pakket zitten:

MOBIEL VRIENDELIJK

Een website wordt bekeken op verschillende devices. Ik zorg ervoor dat je website zowel op een desktop apparaat als op een mobiele telefoon goed wordt weergegeven door middel van een responsive design

INTEGRATIES

Het toevoegen van je social media kanalen, automatisch een instagram feed in je site laten lopen, een meertalige website, de laadsnelheid verhogen of je webstatistieken koppelen aan Google Analytics. Vele gebruiksvriendelijke integraties krijg je er standaard bij!

BEVEILIGING

Een website die veilig is. Geruststellend voor jou en een pré voor je vindbaarheid in Google. Naast het aanvragen van een SSL-certificaat zodat je domeinnaam wordt omgezet naar HTTPS geef ik advies voor de back-up frequentie.

STAPPENPLAN WERKWIJZE

In vier stappen je website op maat! Live gaan kan al binnen één maand.

  1. Als je geintresseerd bent, mag je via het boekingsformulier een gratis intakegesprek aanvragen.
  2. Gaan wij samenwerken, dan ontvang je na het gesprek een uitgebreide offerte waarin de afgesproken punten staan. Bij akkoord wordt er 50% vooraf in rekening gebracht en de overige 50% na oplevering van de website.
  3. Ik ontvang op de afgesproken datum van jou de benodigde content (zoals teksten en foto’s) en de inloggegevens van de website.
  4. Jij krijgt van mij op de afgesproken datum de website opgeleverd en een training hoe je deze zelf kunt beheren.
JA, ik wil een gratis intakegesprek

Wat klanten zeggen

Onze samenwerking liep soepel en vlot. Charada heeft het webdesign voor haar rekening genomen en de foto’s geselecteerd. De teksten waren al door onszelf geschreven, waardoor de site snel kon worden opgeleverd.
Charada had met het design, de kleuren en foto’s precies de goede toon te pakken. Knap dat ze in 1 keer zo goed aansloot op de sfeer die wij willen uitstralen als vereniging. Zelf vind ik het belangrijk de website zelf te kunnen bijhouden / aanpassen. De privé training die Charada daarvoor heeft heeft opgezet is perfect.
Beter Wonen Utrecht
Mijn website was als een tijdje verouderd en door Charada had ik binnen twee weken een nieuwe website die weer helemaal van deze tijd is.
Ze geeft ook veel uitleg over hoe ik de site zelf makkelijk kan aanpassen, zoals het toevoegen van een nieuwe kledingcollectie en het veranderen van de afbeeldingen. Ze legt mij alles stap-voor-stap uit.
Heel fijn samenwerken en blij met het resultaat!
Do-Re-Mi Kinderboetiek
Zelf kon ik heel lang niet in mijn eigen website aanpassingen doen omdat de vorige webbouwer mij de inloggegevens niet meer kon sturen omdat hij geen websites meer maakt.
Gelukkig nam Charada contact op met het hostingbedrijf en was het inloggen snel geregeld. Mijn e-mailadres is namelijk ook aan de website gekoppeld en dit mocht niet verloren gaan.
Zij heeft mij binnen no-time weer online op de kaart gezet met een mooie website die precies de uitstraling heeft dat bij mijn salon past! 
SNAP Studio

GRATIS INTAKEGESPREK

Het telefonische gesprek is altijd met mij persoonlijk.
Je kunt zelf de afspraak in mijn agenda plannen door op onderstaande knop te drukken

Ja, ik wil een gesprek inplannen
Post- en bezoekadres

Belle van Zuylenlaan 5
4105 JX Culemborg

KvK nr: 66838398

Let’s connect