WEBSITE KOOKBOEK

DE 5 RECEPTEN VOOR EEN SUCCESVOLLE ONLINE BUSINESS
EBOOK INHOUD
Direct bestellen

WIL JIJ OOK EEN SUCCESVOLLE ONLINE BUSINESS?

Hi ondernemer! Een website voor jouw bedrijf biedt een enorme hoeveelheid kansen. Er zijn namelijk geweldig veel verschillende kanten die je met een website op kunt gaan.
Wie wil er nu niet vanuit het comfort van thuis achter je eigen keukentafel, of welke locatie dan ook, een eigen inkomen verdienen? Dit is ook voor jou weggelegd, simpelweg omdat het een kwestie is van de juiste informatie achterhalen en deze vervolgens ook toepassen.
Een slimme website werkt voor jou, zodat het jou tijd gaat besparen en geld gaat opleveren.
Als je in het bezit bent van dit ebook, heb je toegang tot de juiste manier om aan dit proces te beginnen. Een website starten is niet eens zo heel moeilijk. Wat echter een stuk uitdagender is, is de periode die daarna komt. Hoe kun je met een website geld verdienen? Welke processen gaan schuil achter de schermen van een website? Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk succesvol wordt? Dit zijn enkele van de vragen die in de loop van dit ebook beantwoord gaan worden.
In dit ebook neem ik je mee in mijn online keuken en ontdek je dé 5 recepten voor een succesvolle online business dat past bij jouw bedrijf. Als online chefkok ga ik je leren koken met de verschillende ingrediënten om jouw website in te zetten als extra verdienmodel.
Je website is hét fundament waarop je verder gaat bouwen.

VOORDELEN VAN HET EBOOK

✔️  Alles op jouw tempo, lees het ebook wanneer het jou uitkomt
✔️  Ontdek hoe je in 5 stappen je website succesvol in kunt zetten
✔️  Bepaal zelf hoe jij extra geld wil verdienen door je website slimmer in te zetten
✔️ Inzicht hoe je meer klanten kunt helpen omdat je website je tijd gaat besparen
✔️ Het blijft niet bij denken, maar je gaat écht doen door het actieplan
✔️ Jij hebt de controle en bent de baas over jouw stukje online business

EBOOK INHOUD

Wat kan je verwachten in het ebook?

IN 5 STAPPEN JE WEBSITE SUCCESVOL INZETTEN

Het ebook is opgedeeld in 5 concrete stappen. Het begint met het vastleggen van een goede basis en de stappen brengen je verder naar het gewenste resultaat.

VERDIENMODELLEN TOEPASBAAR OP JOUW WEBSITE

Lees welke verdienmodellen je allemaal kunt toepassen op een website en kies uit welk model bij jou past. Meerdere modellen kan natuurlijk ook!

ACTIEPLAN VOOR HET BOEKEN VAN RESULTAAT 

Naast lezen is er ook werk aan de online winkel! Met een juiste mindset kom je al ver, maar met een actieplan ga je écht je doelen behalen.

JA, ik wil het ebook BESTELLEN

OVER MIJ

De balans vinden tussen ondernemerschap, moederschap en ook nog tijd voor mijzelf. Het was even zoeken, ontdekken, uitproberen, testen en fouten maken om te komen waar ik nu ben.
Ik leef nu volledig van mijn online diensten via mijn websites. Voor de websites heb ik verschillende strategieën en verdienmodellen ingezet zodat ze voor mij werken als extra personeelslid. Ik hoef nu niet meer op een fysieke locatie te werken als online marketing strateeg.
Een slimme website zorgt voor tijdwinst én voor inkomsten.
Al mijn kennis en praktijkervaring van afgelopen 10 jaar op het gebied van website verdienmodellen heb ik nu gebundeld in dit ebook, zodat het ook voor jou toegankelijk is!

Wat klanten zeggen:

Zoveel inspiratie! Ik ben nog bezig met mijn opleiding kinderpsychologie en door het ebook krijg ik zoveel energie om te beginnen met mijn online website. Ook heb ik nu de drive om dit allemaal te combineren naast mijn studie, gezin, huishouden en vaste baan. Die balans heb ik nu ook!
Laitenan
Toen ik moeder werd, wilde ik beslist niet alleen thuis zitten met de kleine. Ik ging daarom aan de slag om een webshop op te zetten. Ik verkoop baby en kids spullen en het loopt hartstikke goed. Het ebook heeft mij aan het werk gezet om nog meer modellen in te zetten om mijn omzet te verhogen. Ik werk heerlijk vanuit huis en heb ook genoeg tijd voor mijn gezin en de taken thuis.
Lille Niek
Ik werk fulltime en ga met plezier naar mijn werk. Alleen miste ik nog wat creativiteit daarin, met een eigen online plek kan ik dat wel. Mijn website staat, de mindset is er en nu ben ik bezig het actieplan uit te werken. Het ebook heeft mij het zetje gegeven om echt stappen te gaan zetten. Ik raad het iedereen aan! 
Andrea

WIE HEBBEN ER AL MET MIJ GEKOOKT:

“Ik had snel een site nodig en Charada heeft dit binnen een maand tijd voor ons gerealiseerd. Charada haar input op zowel het functionele deel als het cosmetische deel van de site hebben wij ter harte genomen en het resultaat was boven verwachting.
In de salon bieden wij spraytan diensten aan en via de online webshop kan je de spraytan producten kopen. Zo vullen de salon en de website elkaar aan en bereiken wij een groter publiek.”
LAEX TAN
“Een professionele site waar je meteen duidelijk ziet wie ik ben. Op de site kan je mij boeken als DJ, maar op advies van Charada heeft de website extra shop elementen gekregen zodat ik in de toekomst meerdere inkomstenbronnen heb.
De website is ook altijd up-to-date omdat mijn nieuwe mixtapes automatisch in de site worden geladen. Echt topwerk! 
Wel heb ik zelf de regie in handen, want na de website training kan ik nu zelf ook aan de knoppen draaien.”
DJ JOHNNY DEFF

HET WEBSITE KOOKBOEK KUN JE NU BESTELLEN!

Eindelijk heb ik de kans om mijn kennis en praktijkervaring met je te delen! Ik hoop dat het jou net zo gaat helpen als het voor mij heeft gedaan.
Voor € 29,- heb jij het ebook in je bezit en kan je aan de slag om een succesvolle online business neer te zetten naast het runnen van jouw bedrijf.
EBOOK BESTELLEN
Post- en bezoekadres

Belle van Zuylenlaan 5
4105 JX Culemborg

KvK nr: 66838398

Let’s connect