ONLINE KOOKSESSIE

HET 5-GANGEN MENU DAT ERVOOR ZORGT DAT JE WEBSITE MEER TIJD EN GELD OPLEVERT 
IK WIL MIJ AANMELDEN

Hi ondernemer!
Vind jij het werk dat je doet ook zo leuk, maar heb je geen kaas gegeten van al het online gebeuren dat erbij komt kijken?
Vraag jij je bijvoorbeeld af:
  • Welke tools heb je nodig om een website beter te laten werken?
  • Wat kun je aan een website toevoegen om meer klanten te helpen?
  • Hoe zorg je ervoor dat je website goed wordt gevonden
Allemaal vragen waar ik wel een antwoord op heb.
Je weet ergens wel dat er iets moet gebeuren, maar wat? Dat is voor nu misschien nog een raadsel, maar na het volgen van de online kooksessie niet meer!
Ik vertel je het 5-gangenmenu dat ervoor zorgt dat je website meer tijd en geld oplevert.

JE ONTDEKT IN DE ONLINE KOOKSESSIE O.A.:

✔️ Hoe je efficiënter en sneller kunt werken met behulp van handige website tools
✔️  Hoe je meer rust ervaart en tijd overhoudt door handmatig werk te automatiseren op je website 
✔️  Wat je kunt toepassen op je website zodat je meer klanten kunt helpen 
✔️ Waarmee je op je website extra geld kunt verdienen zonder daar tijd voor kwijt te zijn
Door de online kooksessie ga je anders naar je website kijken, waardoor je het als een open deur ziet met daarachter een enorme hoeveelheid kansen. Kansen die je niet wilt laten liggen. Schrijf je dus in voor de eerstvolgende online kooksessie!
 

WANNEER IS DE EERSTVOLGENDE ONLINE KOOKSESSIE? 

Dinsdag 6 juli om 10.00 uur
Vrijdag 9 juli om 10.00 uur 

dinsdag 20 juli om 10.00 uur
dinsdag 20 juli om 14.00 uur

OVER DE CHEF

De balans vinden tussen ondernemerschap, moederschap en ook nog tijd voor mijzelf. Het was even zoeken, ontdekken, uitproberen, testen en fouten maken om te komen waar ik nu ben.
Ik leef nu van mijn online diensten via mijn websites. Voor de websites heb ik verschillende strategieën en verdienmodellen ingezet zodat ze voor mij werken.
Dit gevoel van vrijheid om locatie onafhankelijk te kunnen werken gun ik jou ook. Ik help je daarom graag zodat ook jij een slimme website krijgt die zorgt voor tijdwinst én voor inkomsten.
Klik hier en schrijf je in

Wat klanten zeggen:

Zoveel inspiratie! Ik ben nog bezig met mijn opleiding kinderpsychologie en door het ebook krijg ik zoveel energie om te beginnen met mijn online website. Ook heb ik nu de drive om dit allemaal te combineren naast mijn studie, gezin, huishouden en vaste baan. Die balans heb ik nu ook!
Laitenan
Toen ik moeder werd, wilde ik beslist niet alleen thuis zitten met de kleine. Ik ging daarom aan de slag om een webshop op te zetten. Ik verkoop baby en kids spullen en het loopt hartstikke goed. Het ebook heeft mij aan het werk gezet om nog meer modellen in te zetten om mijn omzet te verhogen. Ik werk heerlijk vanuit huis en heb ook genoeg tijd voor mijn gezin en de taken thuis.
Lille Niek
Ik werk fulltime en ga met plezier naar mijn werk. Alleen miste ik nog wat creativiteit daarin, met een eigen online plek kan ik dat wel. Mijn website staat, de mindset is er en nu ben ik bezig het actieplan uit te werken. Het ebook heeft mij het zetje gegeven om echt stappen te gaan zetten. Ik raad het iedereen aan! 
Andrea

WIE HEBBEN ER AL MET MIJ GEKOOKT:

“Ik had snel een site nodig en Charada heeft dit binnen een maand tijd voor ons gerealiseerd. Charada haar input op zowel het functionele deel als het cosmetische deel van de site hebben wij ter harte genomen en het resultaat was boven verwachting.
In de salon bieden wij spraytan diensten aan en via de online webshop kan je de spraytan producten kopen. Zo vullen de salon en de website elkaar aan en bereiken wij een groter publiek.”
LAEX TAN
“Een professionele site waar je meteen duidelijk ziet wie ik ben. Op de site kan je mij boeken als DJ, maar op advies van Charada heeft de website extra shop elementen gekregen zodat ik in de toekomst meerdere inkomstenbronnen heb.
De website is ook altijd up-to-date omdat mijn nieuwe mixtapes automatisch in de site worden geladen. Echt topwerk! 
Wel heb ik zelf de regie in handen, want na de website training kan ik nu zelf ook aan de knoppen draaien.”
DJ JOHNNY DEFF

HET WEBSITE KOOKBOEK KUN JE NU BESTELLEN!

Eindelijk heb ik de kans om mijn kennis en praktijkervaring met je te delen! Ik hoop dat het jou net zo gaat helpen als het voor mij heeft gedaan.
Voor € 29,- heb jij het ebook in je bezit en kan je aan de slag om een succesvolle online business neer te zetten naast het runnen van jouw bedrijf.
EBOOK BESTELLEN
Post- en bezoekadres

Belle van Zuylenlaan 5
4105 JX Culemborg

KvK nr: 66838398

Let’s connect