WEBSHOP OP MAAT

EEN SUCCESVOLLE ONLINE WINKEL 
STAPPENPLAN WEBSHOP
Gratis intake gesprek

WEBSHOP OPTIES

Een converterende webshop die past bij jouw onderneming. Elk bedrijf heeft een uniek aanbod, ik help je graag om jouw producten optimaal online te zetten. 

Ga je zelf de producten produceren en versturen of ga je dropshippen? Heb je 1 of 20 producten? Wil je een blogmodule of portfolio toevoegen? 

Een webshop op maat biedt alle opties om jouw online winkel succesvol te maken!

WEBSHOP DESIGN

Met de focus op de verkoop wordt het webdesign kloppend gemaakt met de stijl (visuele branding) van jouw bedrijf.

Het logo, de huisstijl of de elementen uit het brandbook worden feilloos doorgevoerd in de site. We beginnen altijd met een gratis intakegesprek. Tijdens het gesprek stel ik een aantal vragen over de look & feel voorkeuren zodat ik een duidelijk beeld kan schetsen van jouw webdesign wensen. Naast een mooie site, staat de verkoop van de producten uiteraard voorop.

Nog geen huisstijl of logo? Dit kan ik voor jou oplossen of ik geef je tips waar je dit kunt doen. Maak je geen zorgen dit kan parallel naast het webdesign lopen.

WEBSHOP DEVELOPMENT

Het technische gedeelte maak ik in orde voor je. Wat kan je hierbij verwachten? Naast advies over een goede domeinnaam en betrouwbare hosting zijn er zes punten die standaard in het pakket zitten:

BEVEILIGING

Een website die veilig is. Geruststellend voor jou en een pré voor je vindbaarheid in Google. Naast het aanvragen van een SSL-certificaat geef ik advies voor de back-up frequentie.

MOBIEL VRIENDELIJK

Een website wordt bekeken op verschillende devices. Ik zorg ervoor dat je website zowel op een desktop als op mobiel goed wordt weergegeven door middel van een responsive design

GEBRUIKSVRIENDELIJKE INTEGRATIES

Het toevoegen van je social media kanalen, automatisch een instagram feed in je site laten lopen, een meertalige website, de laadsnelheid verhogen of je webstatistieken koppelen aan Google Analytics. Vele integraties krijg je er standaard bij!

WOOCOMMERCE INSTALLATIE

Het instellen van het webshop gedeelte, toevoegen van producten en automatische e-mailnotificaties van bestellingen zijn een aantal standaard onderdelen bij het inrichten van de shop.

BETAALSYSTEEM KOPPELING

Automatisch de betalingen ontvangen als er een bestelling via de shop is gedaan. Wat wil je nog meer? Ik geef je ook advies welke betaalmethoden voor jouw shop essentieel zijn. 

VERZENDMODULE KOPPELING

Via welke koeriersdienst ga jij jouw producten versturen? Of geef je het fulfillment proces uit handen? Ik koppel de verzendmodule aan jouw shop, maar geef je ook graag advies en praktijkvoorbeelden om je een goede keuze te laten maken. 

STAPPENPLAN WERKWIJZE

In vier stappen je webshop op maat! Live gaan kan al binnen 6 weken.

  1. Bij interesse mag je een gratisintake gesprek aanvragen via het contactformulier.
  2. Als wij gaan samenwerken, ontvang je na het gesprek een uitgebreide offerte waarin de afgesproken punten staan. Bij akkoord wordt er 50% vooraf in rekening gebracht en de overige 50% na oplevering van de webshop.
  3. Ik ontvang op de afgesproken datum van jou de benodigde content (zoals teksten en foto’s) en de inloggegevens van de website.
  4. Middels een presentatie op locatie krijg jij van mij op de afgesproken datum de webshop opgeleverd en een training hoe je deze zelf kunt beheren.
JA, ik wil een gratis intakegesprek

Wat klanten zeggen:

Ik had snel een site nodig en Charada heeft dit binnen een maand tijd voor ons gerealiseerd. Charada haar input op zowel het functionele deel als het cosmetische deel van de site hebben wij ter harte genomen en het resultaat was boven verwachting.
In de salon bieden wij spraytan diensten aan en via de online webshop kan je de spraytan producten kopen. Zo vullen de salon en de website elkaar aan en bereiken wij een groter publiek.
LAEX TAN
Na diverse webbouwers gesproken te hebben, zijn wij via via bij Charada terecht gekomen. Zij gaf het vertrouwen dat onze wensen voor de site wel gerealiseerd konden worden.
De online webshop heeft meer dan 30 producten en naast de standaard pagina’s zit daarbij ook onze portfolio.
Heldere communicatie en duidelijke afspraken met betrekking tot de lancering. Wij zijn tevreden! 
KV Lichtreklame
Een professionele site waar je meteen duidelijk ziet wie ik ben. Op de site kan je mij boeken als DJ, maar op advies van Charada heeft de website extra shop elementen gekregen zodat ik in de toekomst meerdere inkomstenbronnen heb.
De website is ook altijd up-to-date omdat mijn nieuwe mixtapes automatisch in de site worden geladen. Echt topwerk! 
Wel heb ik zelf de regie in handen, want na de website training kan ik nu zelf ook aan de knoppen draaien.
DJ Johnny Deff

GRATIS INTAKEGESPREK

Het telefonische gesprek is altijd met mij persoonlijk.
Je kunt zelf de afspraak in mijn agenda plannen door op onderstaande knop te drukken

Gesprek inplannen
Post- en bezoekadres

Belle van Zuylenlaan 5
4105 JX Culemborg

KvK nr: 66838398

Let’s connect